Embarcats a l'aventura

Embarcats a l'aventura

20/01/2021, 00:01 / 0 comentari(s)

Després d'agafar el bus de les 6 del matí d'Andorra cap a Lleida, ens hem embarcat a l'AVE direcció Madrid i des d'allà ens han portat directament al Colegio Mayor Universitario Nuestra Señora de Àfrica.

Tot el dia de moviment entre arribar, instal•lar-se a l'habitació, conèixer els nous companys... Està clar que aquesta aventura només ha fet que començar i el somriure que ens està dibuixant és espectacular!

Es respira un aire d'incertesa i inquietud per saber a quina seu ens destinaran... Tothom pregunta a tothom... Tothom està igual de perdut que nosaltres, motiu pel qual ens sentim molt còmodes amb els grup de voluntaris. Els primers que hem conegut han estat els catalans i alguns sevillans molt extravertits, després hem pogut interactuar amb alemanys, romanesos, eslovens, portuguesos, francesos...amb qui hem estat jugant un 3x3 durant la tarda lliure. I per acabar de matar la vergonya hem anat a prendre alguna cosa amb uns companys, els quals ens han informat de possibles amenaces de bombes durant el mundial o possibles atemptats en relació a les dates de l'11s durant les quals tenen lloc alguns partits. Això ens espanta bastant...

Per sort el llit és molt còmode i podrem afrontar un cap de setmana de feina, turisme i presentacions amb molta energia.