Primera setmana superada!

Primera setmana superada!

20/01/2021, 00:01 / 0 comentari(s)

Després d'aquests 7 primers dies a Madrid podem dir que val la pena suportar els 33 graus de calor que fa cada dia aquí.
Cada matí esmorzem a les 8:30 per a les 9 assistir a les conferències que tenen lloc a la mateixa residència: de marketing, d'organització d'events esportius a alt nivell, de coaching, medicina esportiva, el projecte Casa España, carreres duals, mètode FEB, sport facilities management...excepte dilluns que vàrem visitar el Consejo Superior de Deportes, i dijous Toledo i el Pavelló Esportiu Madrid Arena.

De moment tot va sobre rodes, no tenim gaires queixes a excepció d'alguna de les xerrades que se'ns ha fet bastant eterna. Tot i així, l'ampli grup de 110 voluntaris és genial i tothom és molt extravertit, la qual cosa ens facilita aquestes estones d'avorriment.

Tant els coordinadors del projecte com els 4 tutors que lideren el grup conviuen a la residència amb nosaltres i la relació amb tots ells és molt familiar, qualsevol queixa, qualsevol dubte... Estàn a la nostra disposició, igual que nosaltres estem a la seva. Aquest és el lema del International Volunteer Camp: un centenar de persones treballant juntes per una mateixa causa.

Les estones lliures, que acostumen a ser totes les tardes a partir de les 18h i algunes a partir de les 16h, les passem jugant a cartes, jugant tornejos de 3X3, visitant Madrid...

Tant sols queda una setmana per marxar a les seus on ens han destinat, seguim bastant nerviosos perquè desconeixem què haurem de fer exactament, quines seran les nostres responsabilitats i pel fet de participar en un esdeveniment d'aquest nivell "we are scared", però com bé ens van ensenyar a la conferència de coaching, no hem de tenir por ja que aquesta és una invenció de l'home.

No volem separar-nos perquè realment estem creant vincles d'amistat molt grans, i hi ha gent a la qual no tornarem a veure fins a mitjans de setembre a la final a Madrid. Per sort en som conscients d'aquesta separació i intentem aprofitar cada segon al màxim. Estar amb contacte amb aquestes persones i treballar amb ells és sensacional!

I per últim, finalitzar amb una queixa: ens agradaria parlar seriosament amb el dissenyador de la roba que ens haurem de posar al llarg de tot el campionat. No hi ha paraules per descriure-la, quina vergonya passarem!