We are moving!

We are moving!

21/01/2021, 20:01 / 0 comentari(s)

La programació del campus es basa en 10 dies de formació a Madrid que es complementa amb els 5 blogs estudiats via online durant el maig i juny (dimensió y consciencia europea, gestió del risc, habilitats socials i comunicatives, voluntariat i 2014 FIBA Basketball World Cup i, posteriorment, el 25 d'agost viatjarem a les corresponents seus:

Cristina Andrés destinada a Gran Canaria a la secció de Marketing, juntament amb Ricard Caselles al Departament de transport.
Educard Fernández destinat a Sevilla a la secció de Competició i, Marta Aguilera a Bilbao a la secció Direcció de Seu.

La part teòrica és bastant voluminosa, però pel que fa a les dificultats dels continguts donats, aquestes es troben durant l'actual fase presencial entre conferències i classes que tenen lloc de 9:00 a 13:45.

Un cop realitzada la formació online esperàvem trobar-nos amb classes molt més teòriques però de moment les conferències i xerrades estan sent molt interessants i les classes molt dinàmiques.

L'ambient del voluntariat en el qual ens trobem és bastant proper ja que després d'hores de classes, la majoria en anglès la qual cosa ens obliga a estar molt més atents del compte i ens perd de tant en tant, la dinàmica canvia cap a quelcom més lúdic: activitats i ginkanes per interactuar amb tothom i jocs entre tutors i voluntaris que familiaritzen l'ambient. Tanmateix, les tardes les dediquem a l'àmbit esportiu de forma lúdica entre els companys organitzant competicions.

Aquest Internacional Volunteer Camp és espectacular. WE ARE MOVING !