YOG Nanjing 2014: de moment, balanç agredolç

Per FAB | 21/08/2014

YOG Nanjing 2014: de moment, balanç agredolç

La fase de grups s'atura avui per deixar pas als concursos individuals i és moment de fer un 1r balanç dels resultats obtinguts a dia d'avui. L'objectiu tant en categoria masculina com femenina era guanyar algun encontre i de moment no s'ha aconseguit. Si bé és cert que tant els nois com les noies han perdut partits per resultats molt ajustats. també ho és que en d'altres la exigència física de la competició ens ha deixat sense possibilitats des d'un bon inici.

En categoria masculina, les derrotes del 1r dia amb Rússia (18 a 13) i Espanya (21 a 18) van tenir regust de victòria. La realitat va arribar de cop el 2n dia amb un dur correctiu rebut a mans dels brasilers (21 a 2). En la 3a jornada es va retrobar el camí per ser competitius però no va servir per evitar dues noves derrotes amb Romania (17 a 10) i Nova Zelanda (21 a 16).

Pel que fa a les noies, han viscut de moment en una muntanya russa. Decepció el 1r dia per la derrota ajustada amb Tailàndia (16 a 13) en un partit que es podia haver guanyat, i 2n dia per oblidar amb dures derrotes davant Bèlgica (22 a 1) i Guam (18 a 8). Les andorranes van mostrar ahir la seva millor versió fins al moment jugant un bon partit davant Xina Taipei tot i perdre per un ajustat 16 a 13.

Encara resta molta competició per a intentar els objectius, val a dir que ambiciosos, amb que va viatjar la nostra delegació.

Tags: