Protagonisme dels equips andorrans l Circuit 3x3 FCBQ

Per FAB | 20/03/2018

Protagonisme dels equips andorrans l Circuit 3x3 FCBQ

Protagonisme destacat dels equips andorrans en la 2a etapa del Circuit 3x3 organitzat per la Federació Catalana de Bàsquet a Caldes de Malavella. 132 equips i 550 jugadors van prendre part en aquesta iniciativa que té per a objectiu popularitzar el 3x3 en terres catalanes. El 3x3 andorrà hi va ser representat amb 4 equips, 2 de masculins i 2 de femenins.

En categoria femenina l’equip format per Clàudia Brunet, Clàudia Guri i Patrícia Vicente es va imposar en la categoria absoluta i va obtenir la classificació automàtica per a la fase final que es disputarà a Barcelona per estiu. El 2n equip andorrà format per Eva Villarubla, Marta Ballús i Nàdia Mun va arrodonir una gran participació andorrana finalitzant en la 3a posició.

En categoria masculina l’equip format per Oriol Fernández, Rafa Casals, Xavi Galera i Jordi Olcina del recentment creat NO LIMITS CLUB va perdre en una polèmica semifinal després d’haver completat un molt bon torneig acabant en la 3a plaça. L’altre equip masculí integrat per Dani Mofreita, Jaspreet Sandhu, Jordi Plasència i Sergio Marín va caure a la fase de grups amb 1 victòria i 2 derrotes.

 

Tags: