Les seleccions absolutes de 3x3 es classifiquen pels Jocs Europeus de Minsk 2019

Per FAB | 17/12/2018

Les seleccions absolutes de 3x3 es classifiquen pels Jocs Europeus de Minsk 2019

Les seleccions absolutes de 3x3 masculina i femenina s’han classificat per rànquing per la 2a edició dels Jocs Europeus que es disputaran a Minsk (Bielorússia). La competició de bàsquet 3x3 es disputarà al Palova Arena del 21 al 24 de juny. 

És la 2a vegada que la FAB aconsegueix classificar les seves seleccions per aquesta cita olímpica del màxim nivell després de l’experiència del combinat masculí a Bakú 2015. 

La selecció masculina va ser la darrera selecció  a segellar la seva classificació. Ho va fer en el 15è lloc del rànquing just per davant d’Alemanya. La resta de participants en categoria masculina seran: Sèrbia, Rússia, Letònia, Eslovàquia, Ucraïna, Lituània, Holanda, Polònia, Estònia, Romania, França, República Txeca, Turquia, Itàlia i Bielorússia com a país organitzador. 

Més plàcida va ser la classificació de l’equip femení ja que només Ucraïna, França i Rússia tenien millor rànquing el dia del cut-off. La resta de seleccions que completaran els quadres de joc seran Holanda, Hongria, Romania, Itàlia, República Txeca, Suïssa, Letònia, Espanya, Estònia, Alemanya, Sèrbia i Bielorússia com a país amfitrió. 

Un nou èxit internacional pel 3x3 andorrà que es resisteix a perdre pistonada en el context internacional tot i els pocs recursos.

Tags: