Les seleccions de 3x3 guanyen plata i bronze als JPEE de Malta 2023

Per FAB | 01/06/2023

Les seleccions de 3x3 guanyen plata i bronze als JPEE de Malta 2023
Les seleccions de 3x3 han tancat de manera brillant la seva participació als JPEE 2023 que s’estan disputant a Malta aconseguint dues meritòries medalles que refermen l’aposta federativa per aquesta modalitat. 
 
La selecció femenina formada per Clàudia Brunet, Laura Laurent, Cristina Andrés i Júlia Márquez va tancar la fase de grups en 2a posició i s’ha imposat a Xipre a la semifinal per 13 a 10. Les de Jordi Olcina s’han hagut de conformar amb una brillant medalla de plata després de perdre clarament la final davant la favorita Luxemburg. 
 
Per la seva banda el combinat masculí integrat per Sergi Marín, Bruno Bartolomé, Dani Mofreita i Oriol Fernández ha assegurat la medalla de bronze imposant-se a Mònaco per  21 a 18 en el partit que decidia la 3a plaça. Els de Jordi Fernández van tancar la fase de grups en 4a posició i no han pogut superar Luxemburg a la semifinal. Xipre s’ha imposat a Luxemburg per 21 a 20 en una final molt ajustada. 
 
Les dues seleccions es centraran ara en la preparació del FIBA 3x3 Europe Cup Qualifier que es disputarà a Xipre a mitjans de juny.

RESULTATS FEMENÍ

RESULTATS MASCULÍ
 
Tags: