La FAB signa un conveni amb SPALDING

Per FAB | 13/01/2014

La FAB signa un conveni amb SPALDING

Manuel Fernández (President de la FAB) i Juan Redin (Gerent de Uhlsport Ibérica i màxim responsable de Spalding a Espanya) van oficialitzar l'acord de patrocini al que han arribat les dues entitats pels propers 3 anys. Es tracta d'una notícia excel·lent per la FAB, que a banda de comptar amb el patrocini d'una marca referent el món del basquetbol, veu reconeguda la seva trajectòria corporativa i esportiva amb un acord que transcendeix de l'aspecte purament econòmic.

El president de la FAB, Sr. Manuel Fernández va voler agraïr a Spalding la confiança dipositada en el projecte esportiu al mateix temps que va ser crític amb la implicació del sector privat nacional. Per la seva banda, el Sr. Juan Redín va destacar que la feina de la FAB és reconeguda a nivell internacional i va posar l'accent en la situació de la FAB en els rànquings mundials de 3x3. El màxim responsable de Spalding va deixar palesa la seva satisfacció pel conveni signat més enllà dels acords econòmics.

Així doncs, a partir d'aquesta mateixa temporada SPALDING equiparà les seleccions nacionals i tindrà una presència cada cop més important en la resta dels programes de la FAB.

Tags: