Nova estada d'un alumne del Lycée a la FAB

Per FAB | 06/02/2014

Nova estada d'un alumne del Lycée a la FAB

Dot Ricart Martínez, alumne de 3ème F del Lycée Comte de Foix, ha triat la Federació Andorrana de Bàsquet per a realitzar-hi una estada d’observació del món laboral. La durada serà d'una setmana laboral en diferents torns i sota la supervisió del professorat del Lycée que avaluarà la seva estada tenint en compte diferents punts establerts prèviament.

La gestió esportiva en tots els seus àmbits és la part principal que aquest alumne podrà viure in situ a la FAB. Les relacions externes tant amb la FFBB com amb la FEB o la pròpia FIBA també ocuparan gran part de les 6 hores diàries dedicades al programa. La gestió administrativa i la elaboració de projectes en la que participarà activament en tot el procés de creació completarà la seva estada en la que esperem es pugui fer una idea del dia a dia del funcionament d’una federació esportiva.

És el tercer curs en que la FAB col·labora amb aquest programa del Lycée en que l'objectiu principal és que els alumnes tinguin un primer contacte amb el món laboral. Igual que els 4 alumes de cursos anteriors, Dot Ricart és jugador de la base del BC River Andorra motiu pel qual la seva implicació en la estada està més que assegurada.

Tags: