Doble victòria pels equips andorrans

Per FAB | 24/07/2014

Doble victòria pels equips andorrans

Les noies de Jose Manuel Rodríguez s'han imposat clarament a Gibraltar per 71 a 28, el partit ha permès fer rotacions, gaudir d'un bon joc d'equip i un gran encert,  destacant  per part andorrana les alers Maria Vidal i Laura Navarro amb 16 punts cadascuna i la base Clàudia Brunet amb 20 punts han guiat l'equip andorrà a una victòria clara.

Per part masculina, els nois dirigits per Xavi Luque han vençut a Gales amb un partit molt treballat des de la defensa que els permet passar a semifinals directament. Alexis Bartolome amb 13 punts i 9 rebots tot i la seva joventut ha estat un dels clars pilars del seu equip juntament amb el base Roger Lliteres 18punts i 10 rebots.

 El tercer dia de la competició ha finalitzat i amb ell la fase prèvia. En la secció femenina Malta ha estat la guanyadora del grup A i Xipre la clara guanyadora del grup B, això els permet passar directament a les semifinals i gaudir de descans durant la jornada de demà.

Andorra que ha quedat segona del seu grup s'enfrontarà a Gales (tercera del grup B) a les 14.30h buscant un pas a la semifinal, l'altre partit femení que es disputarà serà el de Mònaco contra Gibraltar a les 12 h.

En l'apartat masculí Andorra ha quedat primera del grup A i passa a semifinals directament, juntament amb San Marino que ha quedat primer del grup B. En la segona ronda els encreuaments dels equips masculins consistiran, en Mònaco contra Gales a les 17h, guanyador del qual s'enfrontarà a Andorra dissabte i Gibraltar contra Malta a les 19.30h.

Us esperem demà a tots per donar suport a la nostra selecció femenina.

Tags: