Les seleccions U18 lluitaran pel bronze

Per FAB | 26/07/2014

Les seleccions U18 lluitaran pel bronze

Les dues seleccions U18 han caigut amb claredat en les seves respectives semifinals dels European Championship Division C.

La derrota de les noies de Jose Manuel Rodriguez era previsible atès el potencial de la selecció xipriota. Tot i el bon inici de partit les andorranes no han tingut prous arguments per fer front a un rival liderat per Theodosiou que amb 17 punts i 11 rebots ha dominat les dues zones. Per part del voluntariós equip andorrà han destacat Maria Vidal (9 punts), amb el partit decidit i amb molts minuts per endavant el entrenador local ha repartit els minuts entre les jugadores del seu equip.

Menys esperada ha estat la derrota dels nois de Xavi Luque davant d’un conjunt monegasc amb molt ofici. El mal inici de partit dels locals juntament amb les faltes personals han condicionat el joc dels andorrans que a la mitja part ja perdien per 32 a 36. El parcial de 11 a 21 al 3r quart ha deixat sense poder de reacció als amfitrions que a més han vist com Roger Lliteres no podia jugar els darrers minuts per problemes físics, el propi Lliteras 14 punts i Sergi Cervòs amb 12 han estat els jugadors més destacats. Alessandro Generale amb 23 punts i 10 rebots  i Daniel Piepper amb 20 punts i 17 rebots s’han convertit en els autèntics botxins dels andorrans firmant un doble-doble.

Demà totes dues seleccions lluitaran per un bronze que seria un bon premi per la feina realitzada. ÀNIMS A TOTS!

Us esperem al pavelló per veure les semifinals a les 12.30 les nenes i a les 14h30 els nois.

Tags: