Els nois de la U18 repeteixen bronze

Per FAB | 27/07/2014

Els nois de la U18 repeteixen bronze

Ni els canvis defensius de San Marino, ni el baix percentatge d'encert en els llançament, ni tan sols els problemes físics,  ni la eliminació per faltes personals amb un món per endavant de Roger Lliteres.

Res de tot això ha impedit que la selecció U18 masculina repeteixi el bronze de la passada edició dels European Championship U18 Division "C". De fet San Marino ha començat manant en un partit en que les defenses s'han imposat clarament als atacs i en el que cada cistella anotada podia ser decisiva en el desenllaç final.

La mà de l'experimentat Xavi Luque s'ha notat en la estratègia defensiva per aturar el referent italià Igor Biordi que tot i fer un doble-doble amb 14 punts i 15 rebots no ha estat al seu millor nivell, tampoc un minvat Roger Lliteras que tot i això ha anotat 8 punts i ha agafat 8 rebots.

L'empat a 35 del final del tercer quart avocava el matx cap a un final d'infart. En aquest minuts ha destacat la figura de Marc de Bofarull que amb 7 punts consecutius s'ha posat l'equip a l'esquena . Molt bona feina d'Alexis Bartolome a les dues zones, anotant cistelles providencials i sobretot defensant en inferioritat sobre el pivot italià Igor Biordi.

En un darrer minut vibrant la selecció ha mostrat tota la força d'un col·lectiu aconseguint que l'equip rival esgotes la possessió de 24 segons  en la jugada decisiva.

Victòria i medalla merescuda que fa justícia al gran treball realitzat per aquesta generació de jugadors.

Tags: