La U18 Femenina guanya el bronze

Per FAB | 27/07/2014

La U18 Femenina guanya el bronze

La selecció U18 femenina entrenada per Jose Rodríguez s'ha penjat la medalla de bronze en un partit molt més complicat del que feia preveure el resultat davant del mateix rival a la fase de grups.

El bon inici de les nostres noies s'ha estavellat contra la zona gibraltarenya que ha col·lapsat l'atac andorrà.

 L'11 a 13 favorables a les locals amb que ha finalitzat el primer quart ja feia preveure un partit molt igualat. La tònica s'ha mantingut en el segon amb l'agradant de que Clàudia Brunet i Anna Mañà dues de les referents andorranes s'han carregat amb la 3ª falta personal.

El 3r quart ha estat decisiu amb les andorranes confiant-ho tot al llançament exterior i les gibraltarenyes fidels al seu estil basat en una molt treballada zona defensiva.

El parcial de 2 a 17 d'aquest tercer quart ha trencat un encontre, en que per part andorrana ha tornat a brillar Erika Julian 14 punts i 11 rebots, i de nou el canell de Laura Navarro amb 4 triples decisius.

La gibraltarenya Natalie Rodríguez amb 20 punts ha mantingut les opcions del seu equip, però les de Jose Rodríguez han sabut gestionar els darrers instants gràcies a l'experiència de la base Clàudia Brunet.

Un bronze molt treballat d'un equip molt curt d'efectius. Gran recompensa pel treball realitzat per aquest grup de jugadores.

Un premi a la constància i dedicació però també al nivell dels 2 àrbitres internacionals de la FAB.

Tags: