Les seleccions U15 de 3x3 s'estrenen a Roma

Per FAB | 30/04/2015

Les seleccions U15 de 3x3 s'estrenen a Roma

Les seleccions U15 de 3x3 es desplacen avui a Roma per a disputar-hi un torneig internacional organitzat per la federació italiana de bàsquet i reconegut per FIBA. Aquest torneig és una prova pilota per a estudiarà la incorporació de noves categories en la modalitat de 3x3 que actualment compta només amb competicions internacionals U18 i Sèniors.

L'equip masculí dirigit per Laura Navarro està integrat per Albert Pons, Eric Hurtado, René Badana i Nil Joval. Els seus rivals a la fase de grups seran Itàlia, Polònia i Sèrbia. La resta d'equips participants són Anglaterra, Armènia, Romania, Holanda, San Marino, Indonèsia, Eslovàquia, Emirats Àrabs, Lituània, Geòrgia, Txèquia i Puerto Rico. Pel que fa a la categoria femenina, l'equip nacional està format per Carla Solana, Júlia Marquez, Soraya Valdelvira i Silvia Bardají que estaran dirigides per Silvia Reyes. Les seves rivals seran Itàlia, Lituània i una selecció de Roma.

La totalitat de la delegació andorrana està formada per jugadors de la base del BC Morabanc Andorra. El torneig serà aprofitat per FIBA per provar noves aplicacions i modificacions del reglament d'un bàsquet 3x3 en constant evolució.

Tags: