Definida la estructura tècnica de les seleccions nacionals 2016

Per FAB | 04/05/2016

Definida la estructura tècnica de les seleccions nacionals 2016

La FAB ja té pràcticament enllestit l'organigrama tècnic de les seleccions nacionals tant de 5x5 com de 3x3. A manca de definir l'entrenador de la selecció U16 femenina, els restants 9 equips nacionals ja tenen equip tècnic i començaran en breu a preparar les competicions que han de disputar els propers mesos.

En categoria masculina, David Eudal i Xavi Luque continuaran com a seleccionadors nacionals absolut i U18 respectivament. Esteve Malet també continuarà al capdavant de la selecció U16. En categoria femenina hi ha hagut més moviments i Milo Pereira serà l'encarregat de reactivar la selecció absoluta mentre que Carla Puntí serà la màxima responsable de les noies U18. Pel que fa a la U16 encara falta per definir la figura de l'entrenador tot i que la FAB la farà oficial en els propers dies.

Les seleccions de 3x3 que han d'afrontar campionats d'Europa i Campionats del Món també han patit una completa remodelació. Pere Pràxedes i Anna Busquet estaran al capdavant de les absolutes masculina i femenina, i Eric Bartolomé i Marta Ballús de les U18. Una vegada definides les estructures tècniques els plans de treball s'aniran iniciant entre aquest mes de maig i el proper mes de juny.

Tags: