Definit el programa de competicions internacionals 2018

Per FAB | 19/01/2018

Definit el programa de competicions internacionals 2018

La ciutat alemanya de Freissing ha estat l’escenari del sorteig dels Campionats d’Europa 2018 en els que la FAB hi participarà amb 3 seleccions nacionals.

En categoria absoluta la selecció dirigida per David Eudal tindrà un campionat molt exigent que es disputarà a San Marino del 26 de juny a l’1 de juliol. Seleccions poc habituals en aquest nivell com són Noruega i Irlanda encareixen considerablement la lluita per les medalles que serà novament el principal objectiu dels andorrans. Andorra ha quedat enquadrada al grup B juntament amb Irlanda i Malta.

La selecció U16 Masculina també té per endavant un repte majúscul en el Campionat d’Europa de la seva categoria que es disputarà a San Marino del 3 a l’11 de juliol. Els a

Els andorrans integren el Grup B amb Escòcia, Malta, Gibraltar i Gal·les. L’altre grup està format per Armènia, Albània, Moldàvia, Azerbaidjan, San Marino i Àustria (poc habitual en aquest nivell i la gran favorita per penjar-se l’Or).  

La darrera selecció que competirà el proper estiu serà la U18 Femenina que ho farà com a amfitriona del 24 al 29 de juliol en un torneig que ha quedat reduït a 4 equips. Moldàvia, Malta i Gibraltar seran els rivals de les andorranes que presentaran un combinat en ple relleu generacional.

Tags: