Victòria davant Eslovènia per tancar els Jocs del Mediterrani

Per FAB | 03/07/2018

Victòria davant Eslovènia per tancar els Jocs del Mediterrani
La victòria de la selecció femenina davant Eslovènia per 21 a 19 (amb pròrroga inclosa) tanca la participació de les nostres seleccions als Jocs del Mediterrani que s'estan disputant a Tarragona. Les andorranes que ja van estar a punt de donar la sorpresa davant Grècia i Portugal en les primeres jornades, han completat avui un gran partit davant d'un rival molt potent. L'equip format per Clàudia Guri, Clàudia Brunet, Cristina Andrés i Anna Mañà ha ofert una gran imatge durant tot el campionat.
 
En categoria masculina la participació andorrana també cal valorar-la de manera molt positiva. L'equip format per Eric Martí, Jordi Moliné, Eduard Fernández i Àlex Peral va caure en el 1r partit davant Serbia i va estar a punt d'imposar-se a Macedònia en un partit molt ajustat que es va acabar de decidir en els darrers segons i en el que els andorrans es van guanyar el favor del públic que va saber valorar la seva lluita i entrega.  
 
Balanç molt positiu de les nostres seleccions U23 que assegura la continuitat d'un projecte que no para de donar alegries a la FAB.
Tags: