La selecció U16M guanya el Campionat d'Europa C!

Per FAB | 12/07/2018

La selecció U16M guanya el Campionat d'Europa C!
La selecció nacional U16M ha completat un Campionat d'Europa C espectacular i ha acabat penjant-se la Medalla d'Or després d'imposar-se en la final a Gal·les per un clar 84 a 49. Els de Cristian Vegas han donat mostra de solidesa esportiva i mental al llarg del campionat, sobreposant-se a la derrota amb Gal·les a la fase de grups per 56 a 50, imposant-se per la mínima a Escòcia per 71 a 70 en un final d'infart i gestionant bé les victòries davant Malta per 75 a 61 i Gibraltar per 104 a 31. 
 
La segona plaça a la fase de grups abocava els joves andorrans a una semifinal davant la potent Àustria, la gran favorita en un Euro C dels més exigents dels darrers anys. En un partit perfecte, els de Cristian Vegas van donar la gran sorpresa imposant-se per 81 a 86 en una gran demostració de solidesa per part d'un grup treballador i ambiciós a parts iguals. 
 
El 1r quart de la final va escampar qualsevol dubte amb un parcial favorable de 31 a 10 que va dinamitar el partit. El 46 a 19 del descans ja posava la Medalla d'Or al coll d'una generació que s'ha fet mereixedora d'aquest èxit. Èxtasis final amb la cirereta del pastís amb forma de MVP per a  Sergi Serrato i moment d'agrair la feina realitzada en els seus clubs (BC MorabancAndorra i AE Sedis) durant la temporada.
Tags: