Les seleccions U15 es classifiquen pel Campionat del Món de FIBA Skills!

Per FAB | 04/06/2021

Les seleccions U15 de la FAB masculina i femenina formades íntegrament per jugadors i jugadores del BC Morabanc Andorra s’han classificat pel Campionat del Món de Skills Challenge que es disputarà a l’octubre. Els joves andorrans van completar una gran actuació al Qualifier de la zona europea al que van participar des del Centre Esportiu del Pas de la Casa. 
 
Especialment meritòria va ser l’actuació dels nois que es van imposar a Espanya i Portugal perdent només el partit inaugural davant Israel. La combinació de resultats va culminar amb un triple empat al capdavant de la classificació que va permetre la classificació per la fase final del proper octubre. 
 
La selecció masculina va estar formada per Ray Royo, Biel Sobany, Joel Sala, David Adrán, Nael Rodrigues, Theo Pla, Andreu Tomàs, Pau Rodríguez, David González i Roger Aleu. 
 
http://www.fiba.basketball/skills-challenge/u15/2021/news/10-european-teams-advance-to-complete-global-challenge-lineup
 
Pel que fa a les noies, la victòria davant Gibraltar va permetre la classificació de les andorranes per la fase final malgrat les derrotes amb Espanya, Estònia, Polònia i Holanda, El combinat nacional era el més jove de tots els participants amb vàries jugadores U13. 
 
La selecció femenina va estar integrada per Ariadna Garcia – Romeu, Ada Domene, Martina de Brauwer, Naiara Crespo, Carla Puig i Anna Berenguer
 
http://www.fiba.basketball/skills-challenge/u15women/2021/news/belarus-poland-perfect-amongst-10-european-qualifiers-to-global-challenge
 
Tags: