2 victòries dels equips de 3x3 per acabar els YOG

Per FAB | 25/08/2014

2 victòries dels equips de 3x3 per acabar els YOG

En una darrera jornada gairebé perfecta, els nostres equips nacionals U18 de 3x3 van sumar 2 victòries més als YOG de Nanjing. Els nois es van desfer de Tunísia per 21 a 17 i van sumar així la seva 2ª victòria després de la que van aconseguir davant Guatemala. Per la seva banda, les noies es van imposar a Indonèsia per 14 a 10 i van sumar la seva 1ª victòria que els deixa un bon regust de la seva participació tot i la derrota final amb Egipte per 21 a 10.

3 victòries en uns YOG, davant rivals d’un potencial esportiu i demogràfic a anys llum del nostre, es pot considerar un èxit malgrat no haver aconseguit passar al Top 16. Tant l’equip masculí com el femení van arribar a la darrera jornada amb opcions de classificació, i excepte davant Brasil els nois i davant Bèlgica les noies, van competir a un gran nivell en la resta de partits, alguns dels quals van finalitzar amb derrotes molt ajustades.

En tot cas, balanç molt positiu de la nostra 1ª participació olímpica i ocasió aprofitada per consolidar la imatge i presència del nostre 3x3 en les grans cites internacionals.

Tags: