Campionat del Món U18 3X3: Patint i gaudint a l'elit

Per FAB | 12/06/2015

Campionat del Món U18 3X3: Patint i gaudint a l'elit

La participació de les nostres seleccions nacionals de 3x3 al Campionat del Món U18 celebrat a Debrecen (Hongria) ha deixat un ampli ventall de sensacions entre la nostra delegació.

D'una banda, la confirmació que és possible competir amb garanties tot i les mancances físiques. Els nois es van imposar a Guatemala (12-20), van perdre per la mínima amb Egipte (13-11) i Lituània (17-13) i a la pròrroga davant Alemanya (15-13). Tant sols Romania ens va passar per sobre especialment en l'aspecte físic (11-21). Els d'Eric Bartolomé van estar a punt de passar a la 2a fase, fet que tard o d'hora s'acabarà aconseguint.

De l'altra, que el preu a pagar per estar entre els millors és molt sovint elevat. Així ho van patir les noies davant gairebé tots els rivals. USA, Romania, Suïssa i Itàlia van passar per sobre del jove combinat de Genís Campillo que tant sols va poder competir de tu a tu amb Egipte (6-10).

Finalment, que cal donar importància a tot el que envolta la nova modalitat del 3x3 i en concret als concursos individuals on Hugo Bartolomé va fregar una medalla que hagués estat històrica en el concurs de triples. La seva 5a posició ens marca un nou camí a explorar en futurs campionats per seguir somiant.

En definitiva, una gran experiència que referma el compromís de la FAB amb el 3x3 i la voluntat de ser cada cop més competitius en els grans esdeveniments internacionals.

 

Resultats:

www.fiba.com/3x3U18WC/2015/final-standings_men


www.fiba.com/3x3U18WC/2015/final-standings_women


Tags: