Victòria històrica als Jocs Europeus!

Per FAB | 24/06/2015

Victòria històrica als Jocs Europeus!

La nostra selecció de 3x3 va guanyar molt més que un partit en el seu debut als Jocs Europeus. La història dirà que ens vam imposar a Suïssa per 16 a 10 en un partit que va ser molt igualat fins als darrers 2 minuts en que 3 triples consecutius dels nostres van obrir un forat que ja seria definitiu. És històric ser als Jocs Europeus havent-se guanyat la plaça a la pista de joc tant com ho va ser en el seu moment passar ronda al Campionat d'Europa i classificar-se per la fase final amb els 16 millors equips europeus.

El 3x3 andorrà té molt bagatge al darrera i busca el seu espai entre les potències mundials ja sigui als Campionats del Món, d'Europa i fins i tot als Jocs Olímpics de la Joventut. És evident que no podem aspirar a les medalles en cap d'aquestes grans cites internacionals però ahir més que mai vam guanyar la nostra medalla, la del respecte. 

"If we get too high on ourselves Andorra could come out tomorrow and kick our butts, so we have got to be humble and come out to work hard." Són paraules de l'americà d'Azerbaidjan, Marshall Moses a la web oficial dels jocs. Un jugador format a Oklahoma State i amb una trajectòria interessant a Europa (Polònia, Israel i Turquia). Hi som - que ja és molt - i ens respecten per merits propis. 
 
Avui acabem la fase de grups davant Txèquia i Azerbaidjan. Com a anècdota, recalcar que 100.000 $, casa i cotxe és la prima dels amfitrions per penjar-se l'or. Fer-se respectar en un context com aquest encara té més valor. 
Tags: