Presentació del PROJECTE 3X3 2016 ROAD TO GUANGZHOU

Per FAB | 08/03/2016

Presentació del PROJECTE 3X3 2016 ROAD TO GUANGZHOU

La Federació Andorrana de Bàsquet ha presentat el Projecte 3x3 2016 Road to Guangzhou focalitzat en la categoria sènior tant masculina com femenina. El fet de poder disposar d'un grup de tecnificació permanent amb jugadors que es dediquen exclusivament a la modalitat del 3x3 ha facilitat que la FAB hagi apostat per un projecte ambiciós que compta amb varis suports externs. En aquest sentit, el conveni signat amb Vital Sport dotarà el programa de suport especialitzat en camps com la Medicina de l'Esport, la Fisioteràpia o la Dietètica esportiva. Pel que fa al treball psicològic, anirà una temporada més a càrrec de Psico B, que ja ha treballat en molts programes de 3x3 impulsats per la FAB.

La presentació d'aquest projecte que pretén ser pioner en l'esport andorrà també ha servit per presentar l'equip tècnic que estarà al capdavant de l'equip masculí. Perico Pràxedes, amb una àmplia trajectòria en el bàsquet andorrà,  en serà el responsable tècnic i Lluís Santana es farà càrrec de la preparació física.

En definitiva, un projecte ambiciós que té per a objectiu que els nostres equips nacionals siguin cada cop més competitius en les grans cites internacionals. Els propers reptes, el Campionat del Món que es disputarà a Guangzhou (Xina) el proper mes d'octubre així com els Campionats d'Europa amb seu encara per determinar.

Tags: