Escaldes Engordany acollirà un Qualifyer del Campionat d'Europa de 3x3

Per FAB | 25/04/2016

Escaldes Engordany acollirà un Qualifyer del Campionat d'Europa de 3x3

Foto: European Championships Qualifiers 2015

Escaldes Engordany es posiciona com una de les ciutats europees de referència en el bàsquet 3x3 i acollirà juntament amb Poitiers (França) i Amsterdam (Holanda) un dels Qualifyers del Campionat d'Europa en categoria absoluta tant masculina com femenina.

Un total de 18 seleccions nacionals competiran a la pista central instal·lada a la Plaça Coprínceps els dies 25 i 26 de juny en un esdeveniment que es repetirà a la parròquia escaldenca els anys 2017 i 2018 fruit de l'acord a tres bandes al que han arribat el Comú d'Escaldes Engordany, FIBA i la Federació Andorrana de Bàsquet. Es tracta sense dubte del major repte organitzatiu que mai hagi afrontat la FAB amb un pressupost que pot estar al voltant dels 100.000 euros.

A nivell esportiu, la participació de grans potències com Espanya o Eslovènia per exemple sigui tota una garantia d'espectacle. Les nostres seleccions nacionals s'entrenen des de fa mesos en un grup de tecnificació permanent dirigit per Pere Pràxedes i Anna Busquets i segur que optaran a obtenir la qualificació per la fase final que tindrà lloc la primera setmana de setembre.Tags: