Guangzhou 2016: Si hem d'acabar que sigui així

Per FAB | 18/10/2016

Guangzhou 2016: Si hem d'acabar que sigui així

Els campionats del món de 3x3 celebrats la setmana passada a Guangzhou (Xina) potser hauran estat la darrera aparició internacional del nostre bàsquet 3x3. En tot cas, hi hem fet el mateix que portem fent des que ens vam embarcar en aquesta aventura en la que hem assolit fites impensables per un país minúscul com el nostre. Hem competit bé, hem representat amb nota el nostre esport, hem exportat la marca ANDORRA amb elegància i si, també hem guanyat partits i hem posat contra les cordes a grans potències del panorama basquetbolístic mundial.

Les noies, amb el handicap de la lesió al 1r partit de la jugadora Clàudia Brunet, van acabar amb un balanç de 3 derrotes i 1 victòria aconseguida amb molta solvència davant Macau. La feina feta el darrer any mereixia no tornar de buit i demostrar que el bàsquet femení andorrà de 3x3 també té el seu espai en les grans cites internacionals.

Pel que fa als nois, victòria històrica davant Egipte, derrota per 1 punt amb Indonèsia, gran partit amb Eslovènia tot i la derrota i un final amarg amb l'Uruguai. Amb un parell de cistelles més haguéssim passat a 1/4 de final i la història encara tindria un final més feliç. En tot cas, Andorra al mapa, i com sempre l'admiració de la gran família del bàsquet mundial.

Fa un temps FIBA ens va fer un reportatge titulat "CINDERELLA STORY".

Mitjanit ja. Si hem d'acabar que sigui així!

Tags: