Suspensió temporal del programa de 3x3

Per FAB | 27/10/2016

Suspensió temporal del programa de 3x3

La Federació Andorrana de Bàsquet ha decidit suspendre temporalment l’activitat del grup de tecnificació permanent de 3x3. La creació d’aquest grup i el posteriors acords amb Vital Esport i Psico B han permès que els jugadors hagin pogut tenir assessorament en els àmbits de la preparació física, la dietètica de l’esport, la medicina esportiva, la fisioteràpia i la psicologia de l’esport. Els entrenaments setmanals que es duien a terme al Centre Esportiu dels Serradells i els suports esmentats anteriorment han elevat clarament el nivell competitiu de les nostres seleccions nacionals i han estat clau en els bons resultats aconseguits aquesta temporada en totes les competicions internacionals a les que hem participat i en especial als Campionats del Món de Guangzhou (Xina), als Campionats del Món U18 d’Astana (Kazakhstan) i als Campionats d’Europa disputats a Escaldes-Engordany, Letònia i Hongria.

Tot i això, la FAB no pot afrontar a dia d’avui els costos que suposa seguir amb l’activitat d’aquest grup i per aquest motiu anuncia aquesta decisió a contracor i a l’espera de poder trobar noves vies de finançament.
La FAB vol agrair la intensa dedicació dels professionals que han participat en aquest projecte sense els quals no haguéssim aconseguit els resultats d’aquesta temporada.

Tanmateix, no es descarta poder reprendre les activitats si es troben noves fonts de finançament que permetin encarar amb garanties el proper cicle olímpic amb la hipotètica classificació pels J.O. de Tòquio 2020 com a objectiu final.

Finalment, destacar per sobre de tot la gran implicació dels propis esportistes que han estat constants i fidels al programa i que ens han representat donant una gran imatge del nostre bàsquet 3x3.

Tags: