Bones sensacions en l'estrena del Campionat del Món de 3x3

Per FAB | 19/06/2017

Bones sensacions en l'estrena del Campionat del Món de 3x3

Les nostres seleccions absolutes de 3x3 han iniciat la competició amb molt bones sensacions malgrat les derrotes previsibles pròpies del nivell d'un campionat del món.

L'equip masculí format per Rafa Casals, Oriol Fernández, Jordi Plasència i Esteve Malet es va estrenar amb una derrota davant la potent Puerto Rico i va poder imposar-se a Egipte per la mínima amb un triple al darrer segon d'Esteve Malet. Els nois que dirigeix Eric Bartolomé s'han d'enfrontar encara a 2 de les seleccions més potents com són Sèrbia (actual campiona del món) i Rússia.

L'equip femení format per Clàudia Brunet, Jennifer Carmona, Nàdia Mun i Maria Martín va perdre els 2 partits de la 1a jornada davant la República Txeca (actual campiona del món) i Argentina. Les noies d'Anna Busquet van donar la cara davant dues de les favorites després d'haver estat repescades a darrera hora per la renúncia de Camerun.

Per altra banda, la jugadora Clàudia Brunet es va classificar per a les semifinals del Skill Contest juntament amb les representants de Japó, la Xina i Holanda. L'andorrana es jugarà la medalla dimarts al vespre en un moment que esperem que sigui històric per a la nostra entitat.

Tags: