Les seleccions U18 no passen de la fase de grups als Qualifiers 3x3

Per FAB | 06/08/2017

Les seleccions U18 no passen de la fase de grups als Qualifiers 3x3

Les seleccions U18 de 3x3 no van poder passar de la fase de grups als Qualifiers 3x3 classificatoris per la FIBA Europe Cup que es van disputar a Riga i Szolnok. Els joves andorrans van completar una participació similar i per sota de les expectatives especialment en l'aspecte competitiu. L'entitat dels rivals ja feia preveure que seria complicat obtenir alguna victòria però la recent història del 3x3 andorrà en les grans competicions deixava una porta oberta a poder donar alguna sorpresa. 

En categoria masculina, l'equip format per Bruno Bartolomé, Albert Pons, Pol Martínez i Dot Ricart va caure clarament amb Sèrbia (17-7), Itàlia (21-4) i Grècia (15-9). El nul encert en el llançament exterior i la diferència física van deixar els d'Eric Bartolomé sense opcions  en una competició en que la temporada passada van enlluernar quedant-se a 1 punt de la medalla de bronze que finalment es va penjar Turquia. 

Pel que fa a les noies, l'equip format per Laura Bueno, Júlia Marquez, Sílvia Bardají i Carla Solana va caure clarament davant Polònia (8-21) i Bèlgica (10-20). Les andorranes, que havien completat un molt bon Campionat del món a Chengdu fa poques setmanes, es van mostrar molt poc contundents en defensa i també amb poc encert en el llançament exterior i no van tenir opcions davant d'equips molt més forts físicament.

Tags: