El FIBA 3x3 Europe Cup Qualifier torna a omplir la Plaça Coprínceps

Per FAB | 26/06/2018

El FIBA 3x3 Europe Cup Qualifier torna a omplir la Plaça Coprínceps
La Plaça Coprínceps va acollir per tercer any consecutiu el FIBA  3x3 Europe Cup Qualifier i ho va fer amb molt bona nota organitzativa, un gran ambient a la graderia i enfrontaments molt espectaculars entre els 17 equips participants que es jugaven la classificació per la fase final que es disputarà a Bucarest. No va faltar cap ingredient per arrodonir una nova edició d'aquest espectacle urbà que arriba de la mà de Vall Banc ,  Andorra turisme i el Comú d'Escaldes Engordany i que ja s'ha convertit en tot un clàssic en el calendari esportiu de la parròquia escaldenca. 
 
Itàlia, Espanya,  Hongria i Sèrbia en categoria femenina i Hongria, Suissa i Eslovènia en categoria masculina van ser els 7 equips que van aconseguir una classificació que va estar renyida com mai. Les nostres seleccions nacionals van estar a l'alçada i van oferir encontres vibrants contra rivals molt superiors. La lesió de Clàudia Guri va limitar les opcions de les noies que van estar a tocar de gunayr Grècia en el darrrer partit del campionat. Per la seva banda, els nois també van tenir opcions en la majoria dels partits però no ho van poder traduir en victòries. 
 
El Dunk Contest celebrat a Illa Carlemany  va posar la cireta del pastís amb un concurs d'altíssim nivell que finalment es va endur el dunker italià Marco Favretto "Mr Jump".
Tags: