Participació discreta de les seleccions U18 de 3x3 a l'Europe Cup Qualifer de Bari

Per FAB | 06/08/2018

Participació discreta de les seleccions U18 de 3x3 a l'Europe Cup Qualifer de Bari

Les seleccions U18 de 3x3 van poder comprovar a l’Europe Cup Qualifier disputat a Bari que el nivell serà cada vegada més exigent especialment al continent europeu. La confirmació del 3x3 com a nou esport olímpic ha provocat l’arribada de nous països amb un potencial molt superior al nostre i de retruc ha fet que els ja habituals hagin afinat encara més els seus programes de preparació buscant el màxim rendiment.

L’equip masculí format per Nil Peña, Nil Joval, Albert Pons i Àlex Peral va debutar amb una meritòria victòria davant Suïssa per 12 a 8 però va caure clarament davant Ucraïna, Irlanda i Alemanya. Els rivals de les noies eren encara de més nivell i el combinat format per Carla Solana, Júlia Marquez, Lies Bosma i Maria Sobany no va tenir opcions davant Lituània, Itàlia i Espanya.

La participació en aquest Qualifier s’emmarca en el pla de preparació pels YOG que es disputaran a Buenos Aires el proper mes d’octubre on, resultats a banda, les prestacions de les nostres seleccions nacionals U18 haurien de ser molt superiors.    

Tags: