Derrotes de les seleccions de 3x3 al Qualifier de Constanza

Per FAB | 08/07/2019

Derrotes de les seleccions de 3x3 al Qualifier de Constanza

Les seleccions de 3x3 no van poder sumar cap victòria al FIBA Europe Cup Qualifier disputat a Constanza. L’impuls que ha suposat per a moltes federacions nacionals l’anunci que la modalitat de 3x3 formarà part del programa olímpic als jocs de Tòquio 2020 ha elevat considerablement el nivell d’exigència i ja es fa molt complicat per les nostres seleccions poder seguir sent competitives al màxim nivell tal i com ho han estat els darrers 8 anys.

La selecció masculina formada per Felipe de Oliveira, Jordi Plasència, Jordi Fernández i Sergi Marín va caure clarament davant Kosovo (21-6) i davant Eslovènia (22 – 8). L’equip dirigit per Jordi Olcina va completar una bona preparació però s’ha quedat lluny de la classificació per a la fase final.

Més a prop ho va tenir la selecció femenina formada per Clàudia Guri, Jennifer Carmona, Nàdia Mun i Carla Puntí que va estar a punt de donar la sorpresa davant Turquia en un partit molt ajustat que es va decantar al darrer minut del costat de les otomanes per 11 a 7. En l’altre partit, Alemanya va ser molt superior i es va imposar a les noies dirigides per Anna Busquet per un clar 6 a 21. La lesió de Carla Puntí, que es va lesionar al darrer entrenament previ a la competició i no va poder disputar cap minut,  va minvar les possibilitats de l’equip nacional.  

Tags: