De Madrid a Nanjing, passant per Turquia

Per FAB | 17/08/2014

De Madrid a Nanjing, passant per Turquia

Youth Olympic Games Nanjing 2014

La nostra delegació formada pels equips U18 masculins i femenins de 3x3 van prendre part ahir en una cerimònia inaugural que tothom va coïncidir en qualificar de majestuosa. Un moment històric per a la FAB que a més va tenir l'honor de veure com la jugadora Laura Navarro era la escollida per ser la banderera de la nostra delegació. Després de gairebé una setmana d'aclimatació, arriba el moment de la veritat en que totes dues seleccions hauran de jugar un mínim de 9 partits amb la intenció de poder ser competitius davant d'uns rivals a priori superiors. Humilitat i ambició, aquesta és la recepta.

World Cup 2014 International Volunteer Camp

Els 4 representants de la FAB continuen la seva formació presencial a l'International Volunteer Camp, i ho fan amb sensacions molt positives en aquest projecte organitzat per la FEB i avalat per la Unió Europea. Tots 4 saben ja el seu destí a partir de la setmana vinent: Cristina Andres (Marketing) i Ricard Casellas (Transport) aniran a la seu de Gran Canaria; Eduard Fernández (Competició) es desplaçarà a la seu de Sevilla; Marta Aguilera (Direcció de competició) ho farà a Bilbao. De moment, aquesta setmana continuaran amb les formacions en àmbits tant diversos com Dimensió i consciència europea, Gestió del risc, Habilitats socials i comunicatives, Voluntariat i 2014 FIBA Basketball World Cup). Una formació íntegral per aquests 4 joves que segur que tornaran amb la maleta plena de continguts, experiències i projectes de futur.

PASS IT ON Camp - Turquia 2014

Els jugadors Carla Solana i Von Lacaste, acompanyats per la entrenadora Alba Pla, estan apurant les darreres hores en aquest campus organitzat per la federació turca amb motiu del Campionat del Món femení que es disputarà en terres otomanes. El campus prioritza les activitats culturals i d'intercanvi sense deixar de banda la part esportiva. Els andorrans estan gaudint al 100 % d'aquesta iniciativa a la que la FAB ja va participar ara fa 4 anys.

Moltes activitats de gran calibre i en àmbits molt diversos, en les que la nostra entitat referma la seva bona imatge internacional assolida amb el pas dels anys.

Tags: