Els atletes del món

Per FAB | 26/08/2014

Els atletes del món

El gran dia Olímpic. L'esclat de l'essència d'aquesta cita d'esportistes de tot l'orb. La cerimònia d'inauguració. L'encesa de la flama olímpica.

Un moment màgic que avui està dedicat a nosaltres. Consagrat al foc per prendre els cors de tots aquests atletes i portar-los plegats a un altre dimensió.

Com una copa mundial de Quidditx al mon màgic de Harry Potter a Hogwarts, delegacions vario pintes van apareixent l'embruixat ja Estadi Olímpic.

Benin, France, Burundi, Guam, Colòmbia, Iemen, Tadjikistan, USA, St Kitts & Navis, Madagascar...Andorra...

...Esgrima, bàdminton, rugby, gimnàstica, atletisme, boxa, ciclisme, canoa, natació, lluita...Basquet 3x3

Amb aquestes dos dimensions podem composar una matriu inigualable a qualsevol altre esdeveniment de qualsevol activitat. La riquesa de matisos ens desborda.

Es van afegint totes les sensacions possibles amb les senyeres, els himnes, les declaracions d'intencions, els càntics, la foscor, la llum...

El cor es dispara i l'atenció ja no sap on parar...un mar d'animes xineses, navegades per una flota de vaixells, succeeixen als giravolts ingràvids d'uns trapesistes eteris, donant sortida als boscos flotants mentre els voluntaris, impàvids i il•lusionats, encaixen una fina pluja saludada pels seus mocadors a l'aire...

...i es de l'aire i la terra que surt el foc, la pólvora xinesa que projecta la seva anima mil•lenària sobre el pebeter, que l'acull al seu resguard i esclata a la fi amb tota l'energia continguda als alès expectants dels atletes. Els seus ulls reflecteixen les flamarades de l'homenatge a Olímpia i els seus cossos inquiets demanen la sortida ja. El metall de les medalles els espera.

Tags: