Les seleccions U15 de 3x3 competeixen a Roma

Per FAB | 06/05/2015

Les seleccions U15 de 3x3 competeixen a Roma

Les seleccions U15 de 3x3 van participar el passat cap de setmana al torneig internacional organitzat per la Federazione Italiana de Pallacanestro. Un total de 16 paisos, la majoria europeus, van prendre part en aquest torneig amistós que va servir per avaluar la possibilitat de crear aquesta categoria de manera oficial en un futur proper. En l'aspecte purament esportiu, tant els nois com les noies van competir força bé però no van poder sumar cap victòria davant rivals molt superiors en l'aspecte físic.

L'equip masculí format per Albert Pons, Eric Hurtado, René Badana i Nil Joval va jugar davant Itàlia, Polònia i Roma a la fase de grups i va perdre el creuament de setzens de final amb holanda. L'equip femení amb Carla Solana, Júlia Marquez, Sílvia Bardají i Soraya Valdelvira va perdre amb Lituània, Itàlia i Roma, i novament amb Itàlia al creuament.

Tot i les derrotes previsibles, la FAB vol consolidar aquest grup de treball que acaba d'iniciar un projecte que ha de tenir el seu punt culminant amb la participació als Jocs Olímpics de la Joventut que s'han de celebrar a Buenos Aires l'any 2018.

 

Per a més informació: http://www.fip.it/streetball/news.asp?IDDocumento=78031

Tags: