S'escapa la medalla malgrat la bona imatge

Per FAB | 07/06/2015

S'escapa la medalla malgrat la bona imatge

No ha pogut ser. La selecció sènior ha perdut amb Luxemburg per 93 a 79 en el que era la seva final en una competició amb les cartes marcades des del primer dia.

El gran partit de Xavi Galera (19 punts i 10 assistències) no ha estat suficient per assegurar una victòria que semblava factible quan els de David Eudal han arribat a tenir una màxima renda de 13 punts al 3r quart.

Els andorrans no han trencat el partit i això sempre és jugar amb foc amb un rival del potencial de Luxemburg que liderat pel base Tom Schumacher (30 punts) i per l'americà Denell Stephen (20 punts i 10 rebots) ha completat un final de partit excelent i no ha donat opció al nostre combinat nacional. Tot i que no s'ha de buscar excuses, l'arbitratge tampoc ha ajudat gens i ha descentrat a jugadors importants tot i que amb menys experiència com Guillem Colom que tant sols ha pogut jugar 15 minuts degut a les faltes personals.

En definitiva, final amarg per a una generació de jugadors que ha donat molts moments de glòria a la FAB i que probablement es mereixien tornar amb una medalla penjada al coll. 

Tags: