La selecció SM guanya Moldàvia i tanca una 1a fase perfecta. A semis!

Per FAB | 02/07/2016

La selecció SM guanya Moldàvia i tanca una 1a fase perfecta. A semis!

La selecció SM s'ha imposat per 72 a 80 a Moldàvia i ha tancat una 1a fase perfecta amb 3 victòries consecutives que li donen el bitllet per a les semifinals com a 1a de grup. Els de David Eudal han tornat a posar de manifest que la seva principal força està en el treball d'equip.

Fins a 5 jugadors andorrans han anotat en dobles dígits en un encontre que s'ha mantingut iguallat fins als darrers minuts en els que s'ha posat de manifest la inèrcia positiva dels nostres jugadors. Solvents en els tirs lliures, el treball fosc i efectiu de Toi Gabriel, el lideratge d'Oriol Fernández, la confiança retrobada de Roger Lliteras i sobretot el pas endavant fet per Albert Farfán i Guille Colom que de nou amb agafat la responsabilitat en els moments importants; moltes claus per explicar la gran imatge mostrada fins ara per un equip molt jove que apunta alt.

San Marino espera a les semifinals i ho fa amb un equip liderat de nou per l'incombustible Andrea Raschi. En joc, una plaça per a la final i el bitllet pels JPEE 2017. 

Tags: