La selecció SF fa bona l'aposta. 2a victòria i a semis!

Per FAB | 02/07/2016

La selecció SF fa bona l'aposta. 2a victòria i a semis!

No era una aposta fàcil ni a nivell esportiu ni econòmic. Molts anys sense competir, una barreja de jugadores joves i veteranes que era una incògnita i sobretot les opinions externes que ho fien tot als resultats. Doncs bé, 2a victòria treballadissima davant Gal·les i classificació per a les semifinals, una fita que premia l'esforç de jugadores i tècnics però també la valentia de la FAB. És molt fàcil fer demagògia amb l'esport femení i encara més a casa nostra. Més fets i menys paraules.

Tornant al partit, la posada en escena d'Andorra va ser molt bona. Clàudia Brunet (18 punts i 9 rebots) liderava l'atac i la solidesa defensiva permetia mantindre rendes mínimes. Al 2n quart va canviar la tendència. Problemes amb les faltes i poc encert en el llançament van donar la iniciativa a les britàniques que van arribar al descans amb un favorable 29 a 34.

Les de Milo Pereira van dinamitar l'encontre amb un parcial de 15 a 0 als primers minuts del 3r quart. La seguretat andorrana des dels tirs lliures i el gran treball defensiu van permetre arribar als darrers minuts amb un petit coixí que tant sols va trontollar amb un parell de triples finals de les gal·leses. El 55 a 48 final ens classifica per jugar una de les semifinals davant Irlanda, la gran favorita a priori per guanyar aquest europeu. L'altra semifinal enfrontarà Moldàvia amb Malta. Res a perdre, molt a guanyar.

A per totes!

Tags: