A la final!!!

Per FAB | 02/07/2016

A la final!!!

La selecció masculina s'ha classificat per la final del 2016 FIBA European Championship of Small States que s'està disputant a Moldàvia i ho ha fet guanyant per 63 a 57 un partit agònic davant la sempre incòmoda San Marino.

Els De David Eudal han anat per davant durant tot l'encontre amb rendes que sempre han rondat els 10 punts. Un encertat Roger Lliteras (5 de 6 en triples a la 1a meitat) liderava l'atac andorrà mentre que l'incombustible Andrea Raschi mantenia vius als transalpins. El 34 a 23 del descans feia preveure un final més plàcid però San Marino és un rival amb caràcter que mai tira la tovallola. De la mà de Bottegji (13 punts i 15 rebots) les diferencies es van anar reduint fins a entrar pràcticament igualats als darrers minuts.

Els andorrans van tornar a tirar de jerarquia amb un sempre present Oriol Fernández, la solvència anotadora d'Albert Farfán (màxim anotador amb 20 punts), la contundència sota els taulers de Toi Gabriel i el triple sempre decisiu de Guille Colom. Raschi ho va intentar a la desesperada amb 3 intents triples que forçaven l'empat. No van entrar. Andorra estarà a la final després de sumar la 4a victòria consecutiva i de retruc s'assegura la seva presència als JPEE 2017 que es celebraran precisament a San Marino.

Per mèrits propis! Felicitats nois!

Tags: