Seleccions U18: abonats a les semis!

Per FAB | 11/07/2016

Seleccions U18: abonats a les semis!

Gran estiu el que ens estan oferint les nostres seleccions nacionals. Al bon paper de les absolutes s'hi sumen ara les seleccions U18 que estan competint a San Marino i Geòrgia. Totes dues estan virtualment classificades per disputar les semifinals en uns tornejos més exigents que mai per l'arribada de països com Armènia, Geòrgia, Kosovo o Azerbaidjan que, a priori, són seleccions amb més potencial que les nostres. 

Els nois de Xavi Luque s'han imposat en els dos encontres disputats fins ara. En la 1a jornada es van desfer d'Azerbaidjan per 69 a 59 en un partit molt igualat en que els andorrans van dur sempre la iniciativa. Més plàcida ha estat la victòria per un clar 60 a 91 davant Mònaco. A manca d'una jornada de la fase de grups els de Xavi Luque estan virtualment classificats per a les semifinals excepte catàstrofe davant Gibraltar. 

Per la seva banda les noies de Carla Puntí s'han beneficiat d'estar al grup de 3 i n'han tingut prou amb una contundent victòria davant Gal·les per 72 a 23 per classificar-se per unes semis on s'enfrontaran a la potent Geòrgia. En la 1a jornada les andorranes van perdre clarament amb Armènia per 66 a 40. 

En tot cas, un nou èxit de les nostres seleccions nacionals que esperem que ens donin més alegries en la fase final dels respectius campionats. 

Tags: