Cap de setmana amb molts fronts oberts a la FAB

Per FAB | 18/07/2016

Cap de setmana amb molts fronts oberts a la FAB

Cap de setmana frenètic a la FAB amb múltiples competicions internacionals tant de 3x3 com de 5x5 que, a nivell logístic, es van veure complicades tant per la situació que es va viure a Turquia com pels problemes que està tenint Vueling per assegurar els seus vols.

 

Selecció U16 Masculina

 

Els d'Esteve Malet van debutar amb una convincent victòria davant Armènia per 71 a 48. Bona manera de començar un campionat que es preveu molt complicat per l'alt nivell de seleccions com Xipre, Moldàvia o Azerbaidjan entre altres

 

Selecció U18 3X3 Femenina

 

Les andorranes no van poder classificar-se pel Campionat d'Europa i van perdre els 4 partits de manera clara davant Espanya, Eslovàquia, Turquia i Letònia. Les jugadores de Marta Ballús van acusar el cansament acumulat i van competir per sota de les seves possibilitats tot i que, exceptuant el partit davant Espanya, van tenir opcions de victòria en la resta d'encontres.

 

Selecció U18 3X3 Masculina

 

Hugo Bartolomé, Alexis Bartolomé, Aaron Guzmán, Eric Peña i l'entrenador Eric Bartolomé van escriure una pàgina històrica del nostre bàsquet classificant-se per l'Europeu amb la victòria per 21 a 19 davant Holanda. Els andorrans havien perdut prèviament amb Txèquia i en el creuament de 1/4 de final amb Hongria en un matx molt polèmic en que l'arbitratge va escombrar descaradament cap a l'equip local. En el darrer partit de la jornada els nostres van estar a punt de donar la sorpresa davant França que no es va posar per davant fins als darrers 2 minuts.

Tags: